Labresultaten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Maar ook om nieuwe samenwerkingen te sluiten. Zo waren er elevator pitches van onder andere Park Fly Rent, dat geparkeerde auto's verhuurt in ruil voor gratis parkeren, en Proefritmanager, een app voor autobedrijven die alles regelt rondom een proefrit. Bij de borrel was veel enthousiasme te bespeuren en de organisatie heeft al aangekondigd volgend jaar het Innovatielab te continueren.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Labresultaten | Automotive Online

Labresultaten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Maar ook om nieuwe samenwerkingen te sluiten. Zo waren er elevator pitches van onder andere Park Fly Rent, dat geparkeerde auto's verhuurt in ruil voor gratis parkeren, en Proefritmanager, een app voor autobedrijven die alles regelt rondom een proefrit. Bij de borrel was veel enthousiasme te bespeuren en de organisatie heeft al aangekondigd volgend jaar het Innovatielab te continueren.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.