Customer Connect halveert ict-kosten frontoffice

Redactie Redactie
• Laatste update:

“`Eilandleveranciers’ zijn in het ontstane gat gesprongen en zijn frontoffice-diensten gaan aanbieden. Al deze diensten moesten echter hun eigen koppeling met de DMS’en bouwen, wat de diensten duur maakt”, aldus Van Dorp.

Customer Connect biedt nu één platform aan waaraan alle front- en backofficediensten gekoppeld kunnen worden. Hierdoor zijn alle losse koppelingen overbodig. “Door ons is nu een virtueel DMS ontwikkeld, dat als uniform database-platform dient. Eilandleveranciers hoeven daardoor nog maar een koppeling te maken. Via het platform wordt de informatie weggeschreven bij de gekoppelde systemen. Ook mutaties worden automatisch doorgevoerd.” 

Bekijk hieronder het interview met Clemens van Dorp in Branche in Beeld. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Customer Connect halveert ict-kosten frontoffice | Automotive Online

Customer Connect halveert ict-kosten frontoffice

Redactie Redactie
• Laatste update:

“`Eilandleveranciers’ zijn in het ontstane gat gesprongen en zijn frontoffice-diensten gaan aanbieden. Al deze diensten moesten echter hun eigen koppeling met de DMS’en bouwen, wat de diensten duur maakt”, aldus Van Dorp.

Customer Connect biedt nu één platform aan waaraan alle front- en backofficediensten gekoppeld kunnen worden. Hierdoor zijn alle losse koppelingen overbodig. “Door ons is nu een virtueel DMS ontwikkeld, dat als uniform database-platform dient. Eilandleveranciers hoeven daardoor nog maar een koppeling te maken. Via het platform wordt de informatie weggeschreven bij de gekoppelde systemen. Ook mutaties worden automatisch doorgevoerd.” 

Bekijk hieronder het interview met Clemens van Dorp in Branche in Beeld. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.