Renault: geld toe als je een ander merk koopt

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We hopen mensen die neigen naar een ander merk zo toch nog een keertje in Clio te krijgen, waarna ze hopelijk positief verrast worden door de auto”, zegt Peter Plevier van Renault Nederland. “Kiezen ze dan alsnog voor bijvoorbeeld een nieuwe Corsa of 207, dan krijgen ze 150 euro.” Bang voor misbruik is hij niet. “We moeten de exacte voorwaarden nog formuleren: je mag de andere auto bijvoorbeeld nog niet gekocht hebben en het moet gaan om een nieuwe auto. Maar er zitten verder geen adders onder het gras. Mensen die denken zeker te weten dat ze geen Renault gaan kopen en alleen een proefrit komen maken om geld te vangen, brengen we misschien alsnog aan het twijfelen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Renault: geld toe als je een ander merk koopt | Automotive Online

Renault: geld toe als je een ander merk koopt

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We hopen mensen die neigen naar een ander merk zo toch nog een keertje in Clio te krijgen, waarna ze hopelijk positief verrast worden door de auto”, zegt Peter Plevier van Renault Nederland. “Kiezen ze dan alsnog voor bijvoorbeeld een nieuwe Corsa of 207, dan krijgen ze 150 euro.” Bang voor misbruik is hij niet. “We moeten de exacte voorwaarden nog formuleren: je mag de andere auto bijvoorbeeld nog niet gekocht hebben en het moet gaan om een nieuwe auto. Maar er zitten verder geen adders onder het gras. Mensen die denken zeker te weten dat ze geen Renault gaan kopen en alleen een proefrit komen maken om geld te vangen, brengen we misschien alsnog aan het twijfelen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.