Kroymans pakt z’n verlies over 2006

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Vorig jaar was het in financiële zin een overgangsjaar.”

Volgens Demuynck bood 2006 een gemengd beeld. Leasing en Finance presteerden goed, evenals Kroymans Automotive Supply (onderdelen en equipment). Ook de resultaten van een aantal importbedijven (Alfa, Saab , Kia en Corvette) waren volgens hem goed.

Niet goed ging het bij Cadillac en bij de dealerbedrijven in Nederland en België. Voor Cadillac zijn inmiddels nieuwe afspraken gemaakt met autofabrikant General Motors, terwijl ook binnen de dealerpoot stappen zijn gezet om de winstgevendheid te verbeteren, aldus de ceo. Waar het rendement van de Nederlandse dealerbedrijven van Kroymans vorig jaar nog onder het landelijke gemiddelde van 0,67% lag, wil Kroymans dat dit in 2009 anderhalf procent is.
Zie verder automotive 8, die 19 april verschijnt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Kroymans pakt z’n verlies over 2006 | Automotive Online

Kroymans pakt z’n verlies over 2006

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Vorig jaar was het in financiële zin een overgangsjaar.”

Volgens Demuynck bood 2006 een gemengd beeld. Leasing en Finance presteerden goed, evenals Kroymans Automotive Supply (onderdelen en equipment). Ook de resultaten van een aantal importbedijven (Alfa, Saab , Kia en Corvette) waren volgens hem goed.

Niet goed ging het bij Cadillac en bij de dealerbedrijven in Nederland en België. Voor Cadillac zijn inmiddels nieuwe afspraken gemaakt met autofabrikant General Motors, terwijl ook binnen de dealerpoot stappen zijn gezet om de winstgevendheid te verbeteren, aldus de ceo. Waar het rendement van de Nederlandse dealerbedrijven van Kroymans vorig jaar nog onder het landelijke gemiddelde van 0,67% lag, wil Kroymans dat dit in 2009 anderhalf procent is.
Zie verder automotive 8, die 19 april verschijnt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.