LeasePlan verkoopt CarFlexs

Redactie Redactie
• Laatste update:

Die autovloten gingen destijds ook naar ALH, maar belandden later in handen van respectievelijk ING Car Lease en Arval.

ALH vormde de KPN-werkplaatsen in de loop der jaren om tot CarFlexs-schadebedrijven. De keten heeft momenteel vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Born, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Logischerwijs zou NPM een van de partijen kunnen zijn die belangstelling hebben voor CarFlexs. NPM (dat ook stevig in Stern zit) werd enkele maanden geleden meerderheidsaandeelhouder van schadeketen Care. Daarbij werd gezegd dat er gekeken werd naar verdere groei in de schademarkt, niet alleen in Nederland, maar met name ook in België. Dat treft, want CarFlexs heeft een Belgisch zusterbedrijf, JB Carrosserie, met negen vestigingen.

In een reactie zegt de woordvoerster van LeasePlan dat “we alle mogelijkheden rond JB CarFlexs onderzoeken. We concentreren ons op onze kernactiviteiten”.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

LeasePlan verkoopt CarFlexs | Automotive Online

LeasePlan verkoopt CarFlexs

Redactie Redactie
• Laatste update:

Die autovloten gingen destijds ook naar ALH, maar belandden later in handen van respectievelijk ING Car Lease en Arval.

ALH vormde de KPN-werkplaatsen in de loop der jaren om tot CarFlexs-schadebedrijven. De keten heeft momenteel vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Born, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Logischerwijs zou NPM een van de partijen kunnen zijn die belangstelling hebben voor CarFlexs. NPM (dat ook stevig in Stern zit) werd enkele maanden geleden meerderheidsaandeelhouder van schadeketen Care. Daarbij werd gezegd dat er gekeken werd naar verdere groei in de schademarkt, niet alleen in Nederland, maar met name ook in België. Dat treft, want CarFlexs heeft een Belgisch zusterbedrijf, JB Carrosserie, met negen vestigingen.

In een reactie zegt de woordvoerster van LeasePlan dat “we alle mogelijkheden rond JB CarFlexs onderzoeken. We concentreren ons op onze kernactiviteiten”.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.