Mini heeft laagste afschrijving (in Duitsland)

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op de tweede plaats staat LandRover met 43% en Porsche met 46%. Ook Volvo, Honda, Toyota en BMW verliezen minder dan de helft van hun oorspronkelijke nieuwprijs. Jaguar-rijders moeten de grootste afschrijving incasseren, die leveren 58% van de nieuwprijs in.

In vergelijking met een jaar geleden blijkt volgens de ADAC dat met name Smart veel heeft verloren, het merk zag zijn afschrijving met 5 procentpunt stijgen. Ook Suzuki en Mercedes-Benz hebben een grotere afschrijving dan vorig jaar. LandRover, Volvo en Hyundai zagen hun afschrijving krimpen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Mini heeft laagste afschrijving (in Duitsland) | Automotive Online

Mini heeft laagste afschrijving (in Duitsland)

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op de tweede plaats staat LandRover met 43% en Porsche met 46%. Ook Volvo, Honda, Toyota en BMW verliezen minder dan de helft van hun oorspronkelijke nieuwprijs. Jaguar-rijders moeten de grootste afschrijving incasseren, die leveren 58% van de nieuwprijs in.

In vergelijking met een jaar geleden blijkt volgens de ADAC dat met name Smart veel heeft verloren, het merk zag zijn afschrijving met 5 procentpunt stijgen. Ook Suzuki en Mercedes-Benz hebben een grotere afschrijving dan vorig jaar. LandRover, Volvo en Hyundai zagen hun afschrijving krimpen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.