Ruis rond nieuwe topman Peugeot Citroën

Redactie Redactie
• Laatste update:

Streiff vertrok een maand geleden met ruzie bij Airbus-moeder EADS, waar hij slechts honderd dagen de baas was. Hij volgde daar Gustav Humbert op, die werd ontslagen omdat Airbus door problemen met de bekabeling in zijn nieuwe superjumbo, de A380, in grote problemen was beland. Dat Streiff ook al snel het veld ruimde, was opvallend: hij zou boos zijn geweest over weerstand tegen zijn hervormingsplannen. Zijn opvolger heeft inmiddels echter gezegd Streiffs saneringsplannen gewoon door te voeren; dit voedt geruchten dat Streiff bij Airbus is opgestapt omdat hij de baan bij PSA aantrekkelijker vond.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Ruis rond nieuwe topman Peugeot Citroën | Automotive Online

Ruis rond nieuwe topman Peugeot Citroën

Redactie Redactie
• Laatste update:

Streiff vertrok een maand geleden met ruzie bij Airbus-moeder EADS, waar hij slechts honderd dagen de baas was. Hij volgde daar Gustav Humbert op, die werd ontslagen omdat Airbus door problemen met de bekabeling in zijn nieuwe superjumbo, de A380, in grote problemen was beland. Dat Streiff ook al snel het veld ruimde, was opvallend: hij zou boos zijn geweest over weerstand tegen zijn hervormingsplannen. Zijn opvolger heeft inmiddels echter gezegd Streiffs saneringsplannen gewoon door te voeren; dit voedt geruchten dat Streiff bij Airbus is opgestapt omdat hij de baan bij PSA aantrekkelijker vond.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.