Kroymans maakt pas op de plaats

Redactie Redactie
• Laatste update:

Belangrijker is dat het bedrijfsresultaat ondanks de gegroeide omzet daalde, van 29,7 naar 22,5 miljoen euro.

De belangrijkste oorzaak daarvan is dat de Europese Cadillac-import en de ongeveer zestig bedrijven grote dealertak van Kroymans verlies leiden. De overige activiteiten van het concern – waaronder de import van Kia en Saab, leasing & financiering, onderdelenbedrijf Sator en grossiersorganisatie Lasaulec – doen het goed, aldus ceo Guy Demuynck, die het concern in juli ging leiden.

Demuynck ziet het nu als zijn eerste taak om het rendement van Kroymans Corporation te verbeteren. Veel overnames zijn er volgens hem de komende twaalf maanden niet te verwachten. De aandacht gaat uit naar het rendement, de synergie tussen de verschillende bedrijfsonderdelen en het bevorderen van de ondernemersgeest bij de mensen die de dealervestigingen leiden. En bij Cadillac worden de verkoopdoelstellingen – er werd ooit gesproken over twintigduizend auto’s in 2010 – in overleg met General Motors naar beneden bijgesteld.

Zie Automotive 20 van 19 oktober voor een interview met Guy Demuynck.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Kroymans maakt pas op de plaats | Automotive Online

Kroymans maakt pas op de plaats

Redactie Redactie
• Laatste update:

Belangrijker is dat het bedrijfsresultaat ondanks de gegroeide omzet daalde, van 29,7 naar 22,5 miljoen euro.

De belangrijkste oorzaak daarvan is dat de Europese Cadillac-import en de ongeveer zestig bedrijven grote dealertak van Kroymans verlies leiden. De overige activiteiten van het concern – waaronder de import van Kia en Saab, leasing & financiering, onderdelenbedrijf Sator en grossiersorganisatie Lasaulec – doen het goed, aldus ceo Guy Demuynck, die het concern in juli ging leiden.

Demuynck ziet het nu als zijn eerste taak om het rendement van Kroymans Corporation te verbeteren. Veel overnames zijn er volgens hem de komende twaalf maanden niet te verwachten. De aandacht gaat uit naar het rendement, de synergie tussen de verschillende bedrijfsonderdelen en het bevorderen van de ondernemersgeest bij de mensen die de dealervestigingen leiden. En bij Cadillac worden de verkoopdoelstellingen – er werd ooit gesproken over twintigduizend auto’s in 2010 – in overleg met General Motors naar beneden bijgesteld.

Zie Automotive 20 van 19 oktober voor een interview met Guy Demuynck.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.