Directie koopt Care

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van Klinken is er uiterst tevreden over dat NPM – een onderdeel van SHV Holdings – aandeelhouder wordt in Care. “Het is een bankonafhankelijke investeerder met een focus op de lange termijn en een ijzersterke reputatie. We hebben goede afspraken gemaakt over toekomstige groei en investeringen die nodig zijn om onze klanten optimaal te bedienen.” NPM heeft zo’n tachtig deelnemingen in bedrijven, waarvan zeventig in Nederland. Daaronder bevindt zich onder meer Stern, waarin NPM een aandeel heeft van 27%.

Op 2 maart 2006 maakte Athlon – dat later zelf werd overgenomen door De Lage Landen International – bekend dat het zijn 51 vestigingen grote schadeketen (waarvan vier in België) wilde verzelfstandigen. De onderneming had in 2005 een netto-omzet van € 87 miljoen.

Volgens Van Klinken is Care straks – mede dankzij NPM – klaar voor verdere groei. Die zal vooral plaatsvinden in België, maar ook in Nederland “zullen we openstaan voor opportuniteiten”, is zijn commentaar.

De huidige verkoopplannen zijn voorgelegd aan de ondernemingsraad van Care en worden gemeld bij de Nederlandse Mededingingsautoriteit. Het Care-management is positief over de ontwikkelingen, zegt Van Klinken. “We hebben net intern de aankondiging gedaan aan alle managers en iedereen was zeer enthousiast.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Directie koopt Care | Automotive Online

Directie koopt Care

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van Klinken is er uiterst tevreden over dat NPM – een onderdeel van SHV Holdings – aandeelhouder wordt in Care. “Het is een bankonafhankelijke investeerder met een focus op de lange termijn en een ijzersterke reputatie. We hebben goede afspraken gemaakt over toekomstige groei en investeringen die nodig zijn om onze klanten optimaal te bedienen.” NPM heeft zo’n tachtig deelnemingen in bedrijven, waarvan zeventig in Nederland. Daaronder bevindt zich onder meer Stern, waarin NPM een aandeel heeft van 27%.

Op 2 maart 2006 maakte Athlon – dat later zelf werd overgenomen door De Lage Landen International – bekend dat het zijn 51 vestigingen grote schadeketen (waarvan vier in België) wilde verzelfstandigen. De onderneming had in 2005 een netto-omzet van € 87 miljoen.

Volgens Van Klinken is Care straks – mede dankzij NPM – klaar voor verdere groei. Die zal vooral plaatsvinden in België, maar ook in Nederland “zullen we openstaan voor opportuniteiten”, is zijn commentaar.

De huidige verkoopplannen zijn voorgelegd aan de ondernemingsraad van Care en worden gemeld bij de Nederlandse Mededingingsautoriteit. Het Care-management is positief over de ontwikkelingen, zegt Van Klinken. “We hebben net intern de aankondiging gedaan aan alle managers en iedereen was zeer enthousiast.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.