Cortini naar Autoveiling Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op www.autoveiling.nl worden sinds de zomer van 2003 auto’s geveild; volgens het bedrijf gaat het momenteel om zo’n honderd auto’s per week, afkomstig van leasemaatschappijen, groothandelaren, fleetowners en autobedrijven. Elk bedrijf met RDW-erkenning kan lid worden en transacties doen.

Volgens Cortini is digitaal veilen inmiddels een geaccepteerd verschijnsel. Voordeel van Autoveiling is volgens hem dat het niet uitmaakt waar de koper is gevestigd. “De commissie en transportkosten zijn voor een ieder gelijk. Dit betekent dat er bieders uit alle provincies deelnemen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Cortini naar Autoveiling Nederland | Automotive Online

Cortini naar Autoveiling Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op www.autoveiling.nl worden sinds de zomer van 2003 auto’s geveild; volgens het bedrijf gaat het momenteel om zo’n honderd auto’s per week, afkomstig van leasemaatschappijen, groothandelaren, fleetowners en autobedrijven. Elk bedrijf met RDW-erkenning kan lid worden en transacties doen.

Volgens Cortini is digitaal veilen inmiddels een geaccepteerd verschijnsel. Voordeel van Autoveiling is volgens hem dat het niet uitmaakt waar de koper is gevestigd. “De commissie en transportkosten zijn voor een ieder gelijk. Dit betekent dat er bieders uit alle provincies deelnemen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.