Daewoo: 25 procent korting

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het ‘Daewoo Najaarspakket’ bestaat uit onder meer gratis navigatie, uitgestelde betaling tot januari 2006, gratis onderhoud en een extra inruilpremie. Volgens de importeur bespaart de klant hiermee ruim vierduizend euro, op een Kalos een kwart van de prijs.

Over stunten met Daewoo’s gesproken: de Duitse Opel-dealergroep Dello geeft aan elke Vectra-koper twee jaar gratis Matiz-rijden cadeau, meldt Automotive News Europe. En in Engeland mag elke koper van bepaalde types Daewoo de auto over zes maanden kosteloos inruilen voor een nieuwe, gelijkwaardige Chevrolet.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Daewoo: 25 procent korting | Automotive Online

Daewoo: 25 procent korting

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het ‘Daewoo Najaarspakket’ bestaat uit onder meer gratis navigatie, uitgestelde betaling tot januari 2006, gratis onderhoud en een extra inruilpremie. Volgens de importeur bespaart de klant hiermee ruim vierduizend euro, op een Kalos een kwart van de prijs.

Over stunten met Daewoo’s gesproken: de Duitse Opel-dealergroep Dello geeft aan elke Vectra-koper twee jaar gratis Matiz-rijden cadeau, meldt Automotive News Europe. En in Engeland mag elke koper van bepaalde types Daewoo de auto over zes maanden kosteloos inruilen voor een nieuwe, gelijkwaardige Chevrolet.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.