Sterke verschuivingen autoverkoop

Redactie Redactie
• Laatste update:

462 tegenover 191.987). Maar opvallender nog zijn de verschuivingen in de marktaandelen. Fiat (marktaandeel groeit met 48% naar 4,04%), Daihatsu (+ 47%) en Smart (+ 43%) doen het enorm goed, en ook Jaguar, Lancia, Toyota, Lexus en BMW zagen hun marktaandeel sterk groeien. Aan de andere zijde van het spectrum zien we ook een aantal merken die het jaar slecht zijn gestart: met name Peugeot (-18%), Mercedes (-25%) en Chrysler/Jeep (-27%) zagen hun marktaandeel fors krimpen.

Zie voor meer cijfers Automotive 11, die 3 juni verschijnt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Sterke verschuivingen autoverkoop | Automotive Online

Sterke verschuivingen autoverkoop

Redactie Redactie
• Laatste update:

462 tegenover 191.987). Maar opvallender nog zijn de verschuivingen in de marktaandelen. Fiat (marktaandeel groeit met 48% naar 4,04%), Daihatsu (+ 47%) en Smart (+ 43%) doen het enorm goed, en ook Jaguar, Lancia, Toyota, Lexus en BMW zagen hun marktaandeel sterk groeien. Aan de andere zijde van het spectrum zien we ook een aantal merken die het jaar slecht zijn gestart: met name Peugeot (-18%), Mercedes (-25%) en Chrysler/Jeep (-27%) zagen hun marktaandeel fors krimpen.

Zie voor meer cijfers Automotive 11, die 3 juni verschijnt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.