Recordpoging start Opel-actiemaand

Redactie Redactie
• Laatste update:

Doel is om een plaatsje te verwerven in het Guinness Book of World Records.
Opel-rijders kunnen zich sinds 24 mei volgens het wie-het-eerst-komt-wie-het-eerst-maalt-principe aanmelden via het OpelDirect-nummer 0800-1410 of via www.opeldirect.nl. Op de actiedag krijgen ze vier nieuwe banden voor de prijs van twee. Bovendien zijn (de)montage en balanceren gratis, zodat het voordeel kan oplopen tot ongeveer 250 euro. Ook wordt (kleine) ruitschade gratis gerepareerd.

Aftrap
De bandenstunt is de aftrap voor de actiemaand die de Opel-dealers op 1 juni starten. De Opel-rijder krijgt hierbij kortingen op banden, remmen, ruitenwisserbladen, uitlaten, onderhoudsbeurten en ruitreparaties. Als media worden vanaf vandaag radiocommercials (o.a. Sky Radio en regiozenders), promotiemateriaal, advertentie in landelijke dagbladen en de site www.opeldirect.nl ingezet.
Volgens Jaap Timmer (voorzitter Verenigde Opel Dealers Nederland) is de bandenactie ook bedoeld om de automobilist erop te wijzen dat hij vaak te lang doorrijdt met slechte banden. “Uit een onderzoek onder honderden auto’s in de Randstad bleek dat maar liefst twaalf procent rondrijdt met een profieldiepte van 2,5 mm of minder. En bij onderhoudsbeurten die Opel-dealers uitvoeren blijkt dat circa elf procent van de banden hoognodig aan vervanging toe is.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Recordpoging start Opel-actiemaand | Automotive Online

Recordpoging start Opel-actiemaand

Redactie Redactie
• Laatste update:

Doel is om een plaatsje te verwerven in het Guinness Book of World Records.
Opel-rijders kunnen zich sinds 24 mei volgens het wie-het-eerst-komt-wie-het-eerst-maalt-principe aanmelden via het OpelDirect-nummer 0800-1410 of via www.opeldirect.nl. Op de actiedag krijgen ze vier nieuwe banden voor de prijs van twee. Bovendien zijn (de)montage en balanceren gratis, zodat het voordeel kan oplopen tot ongeveer 250 euro. Ook wordt (kleine) ruitschade gratis gerepareerd.

Aftrap
De bandenstunt is de aftrap voor de actiemaand die de Opel-dealers op 1 juni starten. De Opel-rijder krijgt hierbij kortingen op banden, remmen, ruitenwisserbladen, uitlaten, onderhoudsbeurten en ruitreparaties. Als media worden vanaf vandaag radiocommercials (o.a. Sky Radio en regiozenders), promotiemateriaal, advertentie in landelijke dagbladen en de site www.opeldirect.nl ingezet.
Volgens Jaap Timmer (voorzitter Verenigde Opel Dealers Nederland) is de bandenactie ook bedoeld om de automobilist erop te wijzen dat hij vaak te lang doorrijdt met slechte banden. “Uit een onderzoek onder honderden auto’s in de Randstad bleek dat maar liefst twaalf procent rondrijdt met een profieldiepte van 2,5 mm of minder. En bij onderhoudsbeurten die Opel-dealers uitvoeren blijkt dat circa elf procent van de banden hoognodig aan vervanging toe is.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.