Opel: stevig ingrijpen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het is de bedoeling dat deze werkgroepen binnen enkele weken met concrete voorstellen komen. Een aantal van deze maatregelen zullen invloed hebben op de hele Europese markt.
De werkgroepen worden geassisteerd door het adviesbureau, Booz Allen & Hamilton, dat al betrokken was bij een vooronderzoek naar voorraden. Tot nu toe heeft het team al ruim 100 onderhandelingen begeleid tussen Opel en verschillende dealers en leveranciers.
Een speciaal managementteam is opgericht om alle activiteiten te coördineren. De voorzitters zijn Carl-Peter Forster en Pat Campell, de vice-president van General Motors Europa, Finance. Maar ook Mike Burns (president General Motors Europa), Nick Reilly (Vauxhall) en Peter Augustsson (Saab) maken deel uit van het team. Zij moeten er ook voor zorgen dat de verkoopstructuur wordt geoptimaliseerd. Het streven is om eind september met concrete maatregelen te komen. De verwachting is dat de veranderingen in de structuur en processen ingrijpend zullen zijn, aldus Opel. Carl-Peter Forster: “Onze organisatie, en General Motors Europa als regionale organisatie, hebben enkele serieuze structurele geldkwesties die spoedig opgelost moeten worden. Er moeten dus al op vrij korte termijn moeilijke beslissingen genomen worden.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Opel: stevig ingrijpen | Automotive Online

Opel: stevig ingrijpen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het is de bedoeling dat deze werkgroepen binnen enkele weken met concrete voorstellen komen. Een aantal van deze maatregelen zullen invloed hebben op de hele Europese markt.
De werkgroepen worden geassisteerd door het adviesbureau, Booz Allen & Hamilton, dat al betrokken was bij een vooronderzoek naar voorraden. Tot nu toe heeft het team al ruim 100 onderhandelingen begeleid tussen Opel en verschillende dealers en leveranciers.
Een speciaal managementteam is opgericht om alle activiteiten te coördineren. De voorzitters zijn Carl-Peter Forster en Pat Campell, de vice-president van General Motors Europa, Finance. Maar ook Mike Burns (president General Motors Europa), Nick Reilly (Vauxhall) en Peter Augustsson (Saab) maken deel uit van het team. Zij moeten er ook voor zorgen dat de verkoopstructuur wordt geoptimaliseerd. Het streven is om eind september met concrete maatregelen te komen. De verwachting is dat de veranderingen in de structuur en processen ingrijpend zullen zijn, aldus Opel. Carl-Peter Forster: “Onze organisatie, en General Motors Europa als regionale organisatie, hebben enkele serieuze structurele geldkwesties die spoedig opgelost moeten worden. Er moeten dus al op vrij korte termijn moeilijke beslissingen genomen worden.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.