B-Parts lanceert Nederlandse website

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
B-parts verkoopt al producten in 155 landen. (Foto: B-parts)

B-Parts, onderdeel van de Stellantis Group, heeft zijn online winkel in gebruikte auto-onderdelen voor zowel consumenten als professionals in het Nederlands gelanceerd. Dat maakt het bedrijf bekend.

Het online platform is nu beschikbaar in het Engels, Duits, Deens, Noors, Frans, Italiaans, Spaans en Portugees en verkoopt producten voor elk land. Op dit moment verkoopt B-Parts producten in 155 landen.

Nederlandse automobilisten kunnen meer dan 4,5 miljoen originele hergebruikte onderdelen uit de circulaire economie bestellen in de 7 productlijnen die het bedrijf aanbiedt: carrosserie, verlichting, elektrisch en elektronisch, interieur, motor en transmissie, of ophanging.

B-parts aangeboden onderdelen zijn afkomstig van meer dan 100 leveranciers verspreid over acht Europese landen (Portugal, Spanje, Frankrijk, Italië, Duitsland, Nederland, België en Litouwen). “Dankzij dit specifieke netwerk van bergingsbedrijven kan B-Parts de kwaliteit van de gebruikte OEM-onderdelen, de zorgvuldigheid van de verpakking en de snelheid van het proces garanderen”, aldus het bedrijf in een persbericht.

B-Parts lanceert Nederlandse website | Automotive Online

B-Parts lanceert Nederlandse website

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
B-parts verkoopt al producten in 155 landen. (Foto: B-parts)

B-Parts, onderdeel van de Stellantis Group, heeft zijn online winkel in gebruikte auto-onderdelen voor zowel consumenten als professionals in het Nederlands gelanceerd. Dat maakt het bedrijf bekend.

Het online platform is nu beschikbaar in het Engels, Duits, Deens, Noors, Frans, Italiaans, Spaans en Portugees en verkoopt producten voor elk land. Op dit moment verkoopt B-Parts producten in 155 landen.

Nederlandse automobilisten kunnen meer dan 4,5 miljoen originele hergebruikte onderdelen uit de circulaire economie bestellen in de 7 productlijnen die het bedrijf aanbiedt: carrosserie, verlichting, elektrisch en elektronisch, interieur, motor en transmissie, of ophanging.

B-parts aangeboden onderdelen zijn afkomstig van meer dan 100 leveranciers verspreid over acht Europese landen (Portugal, Spanje, Frankrijk, Italië, Duitsland, Nederland, België en Litouwen). “Dankzij dit specifieke netwerk van bergingsbedrijven kan B-Parts de kwaliteit van de gebruikte OEM-onderdelen, de zorgvuldigheid van de verpakking en de snelheid van het proces garanderen”, aldus het bedrijf in een persbericht.