Dealers willen minder merkonderdelen kopen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bij onderhoud aan vreemde merken haalt slechts 15% van de ondervraagde dealers altijd merkonderdelen. De meeste dealers kopen origineel gelijkwaardige onderdelen. Tweede lijn onderdelen worden minder vaak gekocht. Bijna alle ondervraagde dealers maken ook gebruik van gereviseerde onderdelen, maar slechts 11% doet dat vaak. 

Lees meer over het onderdelenbeleid van dealers in Automotive 3 die vandaag is verschenen. De digitale versie is voor abonnees ook online te lezen. 

Dealers willen minder merkonderdelen kopen | Automotive Online

Dealers willen minder merkonderdelen kopen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bij onderhoud aan vreemde merken haalt slechts 15% van de ondervraagde dealers altijd merkonderdelen. De meeste dealers kopen origineel gelijkwaardige onderdelen. Tweede lijn onderdelen worden minder vaak gekocht. Bijna alle ondervraagde dealers maken ook gebruik van gereviseerde onderdelen, maar slechts 11% doet dat vaak. 

Lees meer over het onderdelenbeleid van dealers in Automotive 3 die vandaag is verschenen. De digitale versie is voor abonnees ook online te lezen.