Möckel weg bij Kavo Parts

Redactie Redactie
• Laatste update:

Möckel zegt voorlopig een sabbatical te nemen om in alle rust te te kunnen denken over het vervolg van zijn carrière. “Ik ga minimaal twee maanden genieten van mijn vrije tijd en gezin. Dan zie ik verder. Of ik in de autobranche blijf werken? Ik houd alle opties open.”

Fotobijschrift: Van Leeuwen (links) en Möckel gaan in harmonie uit elkaar.

Möckel weg bij Kavo Parts | Automotive Online

Möckel weg bij Kavo Parts

Redactie Redactie
• Laatste update:

Möckel zegt voorlopig een sabbatical te nemen om in alle rust te te kunnen denken over het vervolg van zijn carrière. “Ik ga minimaal twee maanden genieten van mijn vrije tijd en gezin. Dan zie ik verder. Of ik in de autobranche blijf werken? Ik houd alle opties open.”

Fotobijschrift: Van Leeuwen (links) en Möckel gaan in harmonie uit elkaar.