10 miljard voor innovaties

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit heeft de Clepa, de overkoepelende organisatie van Europese toeleveranciers, tijdens haar jaarvergadering gemeld. Volgens Eric Rommerts, secretaris van RAI Autovak en lid van het Clepa-bestuur, worden innovaties hoofdzakelijk gerealiseerd door de toeleveranciers, daar zij verantwoordelijk zijn voor zestig tot zeventig procent van de gemonteerde componenten in nieuwe auto’s.

10 miljard voor innovaties | Automotive Online

10 miljard voor innovaties

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit heeft de Clepa, de overkoepelende organisatie van Europese toeleveranciers, tijdens haar jaarvergadering gemeld. Volgens Eric Rommerts, secretaris van RAI Autovak en lid van het Clepa-bestuur, worden innovaties hoofdzakelijk gerealiseerd door de toeleveranciers, daar zij verantwoordelijk zijn voor zestig tot zeventig procent van de gemonteerde componenten in nieuwe auto’s.