Nieuwe directeur Euromaster Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hij vervangt de huidige directeur Philippe Laqueche, die directeur wordt van een groot wijnhuis. Zijn prioriteit ligt de komende maanden bij het leren kennen van het Nederlandse team. “Ik ben ervan overtuigd dat teamwork erg belangrijk is voor de toekomstige prestaties van ons bedrijf. Verdere groei in omzet hoort ook tot mijn prioriteiten. Euromaster Nederland is een bedrijf dat erg goed presteert. Dit is te zien in zowel de professionaliteit als in de resultaten van Euromaster Nederland”, aldus Jullienne.

Nieuwe directeur Euromaster Nederland | Automotive Online

Nieuwe directeur Euromaster Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hij vervangt de huidige directeur Philippe Laqueche, die directeur wordt van een groot wijnhuis. Zijn prioriteit ligt de komende maanden bij het leren kennen van het Nederlandse team. “Ik ben ervan overtuigd dat teamwork erg belangrijk is voor de toekomstige prestaties van ons bedrijf. Verdere groei in omzet hoort ook tot mijn prioriteiten. Euromaster Nederland is een bedrijf dat erg goed presteert. Dit is te zien in zowel de professionaliteit als in de resultaten van Euromaster Nederland”, aldus Jullienne.