Hella partner Bovag Onafhankelijken

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het gaat om een communicatie-partnerschap: Hella wordt sponsor van Bovag-evenementen en -uitingen. In ruil hiervoor krijgt zij toegang tot de leden. “We mogen ons profileren en participeren op bijeenkomsten van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. Daarnaast kunnen we garages ook directer benaderen”, vertelt Gert Jan Sluijter, directeur sales en marketing bij Hella Benelux.

“Zo bieden we via de Bovag technische ondersteuning met een helpdesk. Deze helpt bij vragen over zowel onze specialisaties – verlichting, elektra, elektronica en thermomanagement – als over producten die wij zelf niet leveren. Verder gaan we bij de garages langs om productdemonstraties en technische trainingen te geven.”

Onafhankelijk
Desgevraagd zegt Bertho Eckhardt, voorzitter Bovag Onafhankelijke Autobedrijven, dat de samenwerking met Hella de onafhankelijkheid van de branche-organisatie niet schaadt. “We staan open voor alle partijen om ons te sponsoren. Daarbij kijken we uiteraard of het bedrijf past binnen onze kwaliteitseisen en ons beleid. Verder is het partnerschap puur voor marketingdoeleinden bedoeld. We gaan onze leden natuurlijk niet verplichten alleen nog maar producten van Hella te kopen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.