Athlon drukt resultaat Lage Landen

Redactie Redactie
• Laatste update:

De kredietportefeuille groeide met 3 procent tot 23,7 miljard euro; deze groei werd geremd door afschrijvingen op de leaseportefeuille van 300 miljoen euro. Het aandeel autolease hierin is 8 miljoen euro; het overgrote deel hiervan heeft betrekking op vendor finance. Hieronder vallen bijvoorbeeld leaseproducten die namens printerfabrikanten worden aangeboden.

Tweedehands auto`s
De Lage Landen verwacht dat de autoleasetak het dit jaar weer beter zal gaan doen. Zo is de verwachting dat Athlon, mede door een overname in Italië, nadrukkelijker gaat meespelen in internationale tenders. Athlon is nu in negen Europese landen actief en heeft een wagenpark van 216 duizend auto’s. “Bovendien groeit de vraag binnen de markt, zowel in het binnenland als internationaal, naar advies/consultancy op het gebied van duurzame mobiliteitsoplossingen. Athlon bevindt zich in een goede positie aan deze vraag te voldoen”, aldus De Lage Landen.

Klik hier voor de jaarresultaten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.