Automotive knalt het jaar uit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Naast deze vaste ingrediënten van het eindejaarsnummer, vindt u ook:

*Interview met Neelie Kroes. Automotive had een exclusief gesprek met de EU-commissaris voor Mededinging. Zij is kritisch over hoe de Nederlandse autobranche omgaat met de BER.

*Dealerenquête. Ruim tweehonderd Nederlandse autodealers deden mee aan de eindejaarsenquête. Ze beoordelen het jaar en kijken vooruit naar 2010.

*Interview Phil Brady. voorzitter NADA. Hij zat aan tafel met Geert Vermeer en Hans Bresser van Bovag autodealers. Automotive mocht aanschuiven en vroeg Brady naar de verschillen en overeenkomsten tussen Nederland en de Verenigde Staten.

*Jaaroverzicht: het Jaar van Darwin. Vanwege het 200ste geboortejaar van deze wetenschapper is dit jaar officieel benoemd tot Darwinjaar (zie www.darwinjaar2009.nl). Zijn theorie gaat ook op voor de autobranche: niet de grootste, maar de fitste overleven.

*Analyse occasionmarkt. Tien kopstukken uit de occasionmarkt analyseerden tijdens een rondetafelbijeenkomst de markt van gebruikt in 2009, 2010 en verder.
Zie hieronder voor een impressie van deze avond.

Nog geen abonnee van Automotive? Klik hier.

Een los exemplaar van het eindejaarsnummer bestellen? (€ 4,75 excl. verzendkosten). Mail uw gegevens naar receptie@railangfords.nl

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.