Piet de Roos naar truckwereld

Redactie Redactie
• Laatste update:

Want dat is het tweede nieuwtje: Pilarczyk neemt een groot deel van de activiteiten van de Stichting Les Routiers Européens over. Het gaat daarbij om het webplatform, commerciële activiteiten, de acquisitie van advertenties, de jaarlijkse gids en de organisatie van de Routierspas. De nieuwe Pilarczyk-vennootschap gaat zich niet bezighouden met het magazine RoutiersWereld: om de inhoud daarvan te verbeteren, gaat de Stichting samenwerken met Transport en Logistiek Nederland.

Michael Pilarczyk, die algemeen directeur wordt van de nieuwe vennootschap, wil in eerste instantie de Routierspas extra meerwaarde gaan geven. “Denk aan goede verzekeringen met unieke kortingen, voordeel bij de truckmerkdealers, kortingen bij vakantieparken, ga zo maar door. Uiteindelijk moet het lidmaatschap van 43 euro een direct voordeel opleveren van minimaal 200 euro.” Daarnaast komt er ook een nieuwe website en zijn er plannen voor een eigen RoutiersTV-kanaal.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.