Dossier Vastgoed: leegstand in Opel-land

Redactie Redactie
• Laatste update:

Uit onderzoek van Automotive blijkt dat er alleen al in het afgelopen jaar 27 verkooppunten van Opel gesloten zijn, waarvan in 9 vestingen momenteel geen activiteiten meer plaatsvinden. Veertien andere voormalige Opel-vestigingen stonden al leeg. Bij geen enkel ander merk is de leegstand zo groot. 

Bij Opel spelen faillissementen een belangrijke rol, maar ook dealerholdings als Stern, Stam en Motorhuis brachten het aantal Opel-punten terug. En Opel Nederland heeft al aangegeven nog verder terug te willen in het aantal vestigingen. 

Vastgoed Seminar
De grote vraag is: wat moet er met al het Opel-onroerend goed gebeuren dat leegstaat dan wel leeg komt te staan? Welke oplossingen zijn er? Deze vragen staan centraal tijdens het eerste Automotive Vastgoedseminar, dat op 30 mei plaatsvindt (klik hier voor informatie en aanmelden). In aanloop hier naartoe brengt Automotive in de komende weken online een dossier over Vastgoed. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.