Pim van ’t Hoenderdaal van Sonax naar THR

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Jan Franken

  Hoi Pim,
  Heel veel succes gewenst in je nieuwe uitdaging!
  Groet, Jan Franken

 • Erik van de Water

  Hey Pim,
  Gefeliciteerd met deze stap in je carriere! Wellicht kunnen wij eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden van de verkoop van vuurwerk in de DHZ branche? Sucses in de nieuwe uitdaging! Erik van de Water

Pim van ’t Hoenderdaal van Sonax naar THR | Automotive Online

Pim van ’t Hoenderdaal van Sonax naar THR

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Jan Franken

  Hoi Pim,
  Heel veel succes gewenst in je nieuwe uitdaging!
  Groet, Jan Franken

 • Erik van de Water

  Hey Pim,
  Gefeliciteerd met deze stap in je carriere! Wellicht kunnen wij eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden van de verkoop van vuurwerk in de DHZ branche? Sucses in de nieuwe uitdaging! Erik van de Water