Tyrenet Nooteboom groeit door overnames: ‘Bandenvoorraad is uniek’

Tyrenet • Het familiebedrijf heeft de afgelopen jaren vestigingen in Zeeland en Noord-Brabant ingelijfd.
Robert L. Smid Robert L. Smid
De gebroeders Nooteboom (Foto: Automotive)

Bandengrossier Tyrenet Nooteboom groeit hard door de toegenomen vraag naar banden en een aantal recente overnames. Banden opslaan wordt daardoor een puzzel. Een nieuwe locatie in Moordrecht biedt uitkomst. De bandenfamilie vierde dat met een open dag.

Een jaar geleden stond de hal van de nieuwe locatie nog leeg. Maar nu wordt men bij binnenkomst al gauw begroet door de geur van nieuw rubber. “De bandenvoorraad is onze unieke positie in ons rayon, en dat hebben we gekoppeld aan een menselijke maat”, zegt directeur Maurice Nooteboom.

Lees het volledige verhaal op bandenportaal.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Tyrenet Nooteboom groeit door overnames: ‘Bandenvoorraad is uniek’ | Automotive Online

Tyrenet Nooteboom groeit door overnames: ‘Bandenvoorraad is uniek’

Tyrenet • Het familiebedrijf heeft de afgelopen jaren vestigingen in Zeeland en Noord-Brabant ingelijfd.
Robert L. Smid Robert L. Smid
De gebroeders Nooteboom (Foto: Automotive)

Bandengrossier Tyrenet Nooteboom groeit hard door de toegenomen vraag naar banden en een aantal recente overnames. Banden opslaan wordt daardoor een puzzel. Een nieuwe locatie in Moordrecht biedt uitkomst. De bandenfamilie vierde dat met een open dag.

Een jaar geleden stond de hal van de nieuwe locatie nog leeg. Maar nu wordt men bij binnenkomst al gauw begroet door de geur van nieuw rubber. “De bandenvoorraad is onze unieke positie in ons rayon, en dat hebben we gekoppeld aan een menselijke maat”, zegt directeur Maurice Nooteboom.

Lees het volledige verhaal op bandenportaal.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.