‘Prijsvechter’ JB Coatings nieuwe lakken-importeur voor Benelux

Redactie Redactie

JB Coatings levert zowel het mengsysteem als de lakken. Het Euromix mengsysteem is bestemd voor industriële toepassingen en de truck- en trailerbranche. “Daarnaast leveren wij fast movers (grondlakken en blanke lakken, red.) voor de autoschadeherstelmarkt”, zegt Van der Burgt. 

Van der Burgt zegt zijn bedrijf te profileren als prijsvechter, maar doet geen uitspraken over de prijsstelling zijn producten. Volgens hem is er nog voldoende ruimte op de markt. “Onze distributeurs krijgen een product met een scherpe prijs, maar moeten wel zelf de service en ondersteuning aan hun klanten verlenen.”

De doelstelling voor volgend jaar is het opbouwen van een landelijk netwerk in de Benelux. “In totaal zijn er nu vier groothandelaren in Nederland en België bij ons aangesloten. Onze doelstelling is om twaalf distributeurs aan ons te binden.”

De lak-industrie trekt meer oudgedienden aan. Onlangs stapte familie koopman weer in de branche. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

‘Prijsvechter’ JB Coatings nieuwe lakken-importeur voor Benelux | Automotive Online

‘Prijsvechter’ JB Coatings nieuwe lakken-importeur voor Benelux

Redactie Redactie

JB Coatings levert zowel het mengsysteem als de lakken. Het Euromix mengsysteem is bestemd voor industriële toepassingen en de truck- en trailerbranche. “Daarnaast leveren wij fast movers (grondlakken en blanke lakken, red.) voor de autoschadeherstelmarkt”, zegt Van der Burgt. 

Van der Burgt zegt zijn bedrijf te profileren als prijsvechter, maar doet geen uitspraken over de prijsstelling zijn producten. Volgens hem is er nog voldoende ruimte op de markt. “Onze distributeurs krijgen een product met een scherpe prijs, maar moeten wel zelf de service en ondersteuning aan hun klanten verlenen.”

De doelstelling voor volgend jaar is het opbouwen van een landelijk netwerk in de Benelux. “In totaal zijn er nu vier groothandelaren in Nederland en België bij ons aangesloten. Onze doelstelling is om twaalf distributeurs aan ons te binden.”

De lak-industrie trekt meer oudgedienden aan. Onlangs stapte familie koopman weer in de branche. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.