Rocco Hoedemakers (Care) wint Smart Repair wedstrijd

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tijdens de wedstrijd, die dit jaar voor het eerst werd gehouden, voerden de deelnemers drie verschillende opdrachten uit. De vakjury bestond uit Wil Koot (Smart Repair International), Martijn van den Berg (Turien Verzekeringen) en Wouter Tacke (Dekra). Deze constateerde dat Hoedemakers het beste werk afleverde.

“Het was een geslaagde wedstrijd”, vertelt Harry Filon, voorzitter van Stichting Duurzaam Repareren. “We hadden zelf ruim 150 mensen uitgenodigd. Daarnaast liepen er op de beurs ruim 1.500 bezoekers rond.”

De wedstrijd komt volgend jaar weer terug. “We willen hiermee duurzaam repareren op de kaart zetten. Om op een duurzame manier schade te repareren vergt nogal wat skills. We willen de monteurs die dit kunnen op een voetstuk zetten,” vertelt Filon. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Rocco Hoedemakers (Care) wint Smart Repair wedstrijd | Automotive Online

Rocco Hoedemakers (Care) wint Smart Repair wedstrijd

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tijdens de wedstrijd, die dit jaar voor het eerst werd gehouden, voerden de deelnemers drie verschillende opdrachten uit. De vakjury bestond uit Wil Koot (Smart Repair International), Martijn van den Berg (Turien Verzekeringen) en Wouter Tacke (Dekra). Deze constateerde dat Hoedemakers het beste werk afleverde.

“Het was een geslaagde wedstrijd”, vertelt Harry Filon, voorzitter van Stichting Duurzaam Repareren. “We hadden zelf ruim 150 mensen uitgenodigd. Daarnaast liepen er op de beurs ruim 1.500 bezoekers rond.”

De wedstrijd komt volgend jaar weer terug. “We willen hiermee duurzaam repareren op de kaart zetten. Om op een duurzame manier schade te repareren vergt nogal wat skills. We willen de monteurs die dit kunnen op een voetstuk zetten,” vertelt Filon. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.