Financieringsproduct voor universelen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Alphera Financial Services is de eerste door de Bovag gecertificeerde financieringspartij. De Bovag heeft een pakket van eisen opgesteld waarmee hij andere kredietverstrekkers gaat toetsen. Secretaris Anton Pluim: "De ervaring leert dat autobedrijven het aanbieden van financieringen lastig vinden. Dit komt onder andere door de Wet financieel toezicht (Wft), die er op toe ziet dat kredietverlening voor consumenten voldoet aan bepaalde standaards binnen de wettelijke kaders. We doen de toetsing bij kredietverstrekkers om te zorgen dat onze leden zo min mogelijk risico lopen en altijd met hun vragen ergens terecht kunnen."

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.