Schadebedrijven Auto Hoogenboom sluiten aan bij A.A.S.

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Het A.A.S. logo prijkt binnenkort op de twee schadevestigingen van Auto Hoogenboom. (Foto: A.A.S.)

De twee schadeherstelbedrijven in Rotterdam en Spijkenisse van Auto Hoogenboom gaan per 1 september verder onder de vlag van A.A.S. Schadeherstel. Dat maken beide organisaties vandaag bekend. 

“De autoschadevestigingen van Auto Hoogenboom zorgen voor een mooie versterking van onze positie in het verzorgingsgebied Rotterdam en omgeving. Bovendien past de aansluiting van een partij als Auto Hoogenboom met sterke volumemerken en een merk erkend schadeprogramma naadloos in de netwerkstrategie A.A.S. visie 2025,” aldus directeur Nicole Spenkelink. 

Eigen bedrijfsvoering

Operationeel directeur bij Auto Hoogenboom Peter Leferink bevestigt aan Automotive dat het bedrijf op zoek is naar uitbreiding in het schadeherstel: “We zien voordelen in het aansluiten bij een landelijk opererende schadeherstelketen. A.A.S. heeft in onze ogen wat dat betreft de beste propositie. Het sluit goed aan bij onze kernwaarden. We willen goede kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs. Daarnaast spreekt de coöperatieve vorm ons aan waarbij onze eigen identiteit als Pon-bedrijf gewaarborgd blijft binnen A.A.S.” 

Auto Hoogenboom verkoopt Volkswagen, Skoda, Audi en Seat. Begin dit jaar kocht Auto Hoogenboom Autobedrijf Rijnwoud. Allround Automotive Solutions is een coöperatie met het hoofdkantoor in Breda. De franchise is naar eigen zeggen de jongste schadeherstelketen in Nederland en heeft 89 aangesloten schadeherstelbedrijven.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Schadebedrijven Auto Hoogenboom sluiten aan bij A.A.S. | Automotive Online

Schadebedrijven Auto Hoogenboom sluiten aan bij A.A.S.

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Het A.A.S. logo prijkt binnenkort op de twee schadevestigingen van Auto Hoogenboom. (Foto: A.A.S.)

De twee schadeherstelbedrijven in Rotterdam en Spijkenisse van Auto Hoogenboom gaan per 1 september verder onder de vlag van A.A.S. Schadeherstel. Dat maken beide organisaties vandaag bekend. 

“De autoschadevestigingen van Auto Hoogenboom zorgen voor een mooie versterking van onze positie in het verzorgingsgebied Rotterdam en omgeving. Bovendien past de aansluiting van een partij als Auto Hoogenboom met sterke volumemerken en een merk erkend schadeprogramma naadloos in de netwerkstrategie A.A.S. visie 2025,” aldus directeur Nicole Spenkelink. 

Eigen bedrijfsvoering

Operationeel directeur bij Auto Hoogenboom Peter Leferink bevestigt aan Automotive dat het bedrijf op zoek is naar uitbreiding in het schadeherstel: “We zien voordelen in het aansluiten bij een landelijk opererende schadeherstelketen. A.A.S. heeft in onze ogen wat dat betreft de beste propositie. Het sluit goed aan bij onze kernwaarden. We willen goede kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs. Daarnaast spreekt de coöperatieve vorm ons aan waarbij onze eigen identiteit als Pon-bedrijf gewaarborgd blijft binnen A.A.S.” 

Auto Hoogenboom verkoopt Volkswagen, Skoda, Audi en Seat. Begin dit jaar kocht Auto Hoogenboom Autobedrijf Rijnwoud. Allround Automotive Solutions is een coöperatie met het hoofdkantoor in Breda. De franchise is naar eigen zeggen de jongste schadeherstelketen in Nederland en heeft 89 aangesloten schadeherstelbedrijven.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.