Boekhorst Autoschade koopt ABS Autoherstel Coenen Utrecht

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

Boekhorst Autoschade koopt ABS Autoherstel Coenen Utrecht. Dat meldt het bedrijf zojuist. De nieuwe vestiging zal vanaf 1 april 2022 verder gaan onder de naam ABS Boekhorst Coenen Utrecht.

‘’De uitbreiding naar Utrecht maakt ons werkgebied completer en sluit mooi aan bij onze locatie in Nieuwegein. In deze centraal gelegen nieuwe vestiging zien wij grote potentie‘’, zegt Martijn Boekhorst, directeur Boekhorst Autoschade.

Toekomst

Erik van der Wolf, eigenaar ABS Coenen Utrecht) was op zoek naar een sterke partij. “Kijkend naar de toekomst is dit een stap waardoor we de continuïteit kunnen waarborgen en kunnen bouwen aan de autohersteller van de toekomst.’’ Zonder hun samenwerking waren ze nooit zover gekomen met hun bedrijf. Daar zijn schadehersteller Martijn Boekhorst en dealer Thijs Bochane van overtuigd.

De overname van ABS Autoherstel Coenen zorgt ervoor dat nu vijftien van de Boekhorst vestigingen zijn aangesloten bij ABS Autoherstel. Boekhorst Groep is het derde grootste schadebedrijf van Nederland. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Boekhorst Autoschade koopt ABS Autoherstel Coenen Utrecht | Automotive Online

Boekhorst Autoschade koopt ABS Autoherstel Coenen Utrecht

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

Boekhorst Autoschade koopt ABS Autoherstel Coenen Utrecht. Dat meldt het bedrijf zojuist. De nieuwe vestiging zal vanaf 1 april 2022 verder gaan onder de naam ABS Boekhorst Coenen Utrecht.

‘’De uitbreiding naar Utrecht maakt ons werkgebied completer en sluit mooi aan bij onze locatie in Nieuwegein. In deze centraal gelegen nieuwe vestiging zien wij grote potentie‘’, zegt Martijn Boekhorst, directeur Boekhorst Autoschade.

Toekomst

Erik van der Wolf, eigenaar ABS Coenen Utrecht) was op zoek naar een sterke partij. “Kijkend naar de toekomst is dit een stap waardoor we de continuïteit kunnen waarborgen en kunnen bouwen aan de autohersteller van de toekomst.’’ Zonder hun samenwerking waren ze nooit zover gekomen met hun bedrijf. Daar zijn schadehersteller Martijn Boekhorst en dealer Thijs Bochane van overtuigd.

De overname van ABS Autoherstel Coenen zorgt ervoor dat nu vijftien van de Boekhorst vestigingen zijn aangesloten bij ABS Autoherstel. Boekhorst Groep is het derde grootste schadebedrijf van Nederland. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.