Auto- en truckschade Maasland keert terug bij ASN

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Auto- en truckschade Maasland maakt de overstap van Autoschade Herstel Groep naar ASN Autoschade. (Foto: Autoschade Oss)

Auto- en truckschade Maasland heeft zich weer aangesloten bij ASN Autoschade. Het schadeherstelbedrijf uit Heesch maakte tot voor kort deel uit van Autoschade Herstel Groep, nadat het in verleden aangesloten was bij ASN. Dat bevestigt eigenaar Maarten Heerkens aan Automotive.

Volgens Peter Hubregtse, directeur ASN Autoschade, zoekt het schadeherstelbedrijf naar een verdere groei en professionalisering van het bedrijf. “ASN Autoschade kan meer business aanleveren vanuit de gestuurde schadestroom en heeft een intensieve begeleiding van zijn schadeherstellers”, aldus Hubregtse. Onlangs sloot Herstelbedrijf Boswijk zich ook aan bij ASN.

Dat Auto- en truckschade Maasland ooit vertrok bij ASN, komt volgens Hubregtse omdat het bedrijf toen voor een andere koers koos. “De ontwikkelingen in de huidige markt maken een intensieve samenwerking echter noodzakelijk. Onze data-gedreven organisatie is in staat om klanten een volledig gedigitaliseerd proces aan te bieden.”

Heerkens geeft geen aanvullend commentaar op de overstap naar ASN.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Auto- en truckschade Maasland keert terug bij ASN | Automotive Online

Auto- en truckschade Maasland keert terug bij ASN

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Auto- en truckschade Maasland maakt de overstap van Autoschade Herstel Groep naar ASN Autoschade. (Foto: Autoschade Oss)

Auto- en truckschade Maasland heeft zich weer aangesloten bij ASN Autoschade. Het schadeherstelbedrijf uit Heesch maakte tot voor kort deel uit van Autoschade Herstel Groep, nadat het in verleden aangesloten was bij ASN. Dat bevestigt eigenaar Maarten Heerkens aan Automotive.

Volgens Peter Hubregtse, directeur ASN Autoschade, zoekt het schadeherstelbedrijf naar een verdere groei en professionalisering van het bedrijf. “ASN Autoschade kan meer business aanleveren vanuit de gestuurde schadestroom en heeft een intensieve begeleiding van zijn schadeherstellers”, aldus Hubregtse. Onlangs sloot Herstelbedrijf Boswijk zich ook aan bij ASN.

Dat Auto- en truckschade Maasland ooit vertrok bij ASN, komt volgens Hubregtse omdat het bedrijf toen voor een andere koers koos. “De ontwikkelingen in de huidige markt maken een intensieve samenwerking echter noodzakelijk. Onze data-gedreven organisatie is in staat om klanten een volledig gedigitaliseerd proces aan te bieden.”

Heerkens geeft geen aanvullend commentaar op de overstap naar ASN.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.