Nieuwe vergelijkingssite is nog onafhankelijker

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op een aantal direct writers na, hebben alle verzekeraars inzage in hun premies gegeven. De vergelijkingssite is door een aantal partijen, waaronder RDC Infinanz, belangeloos opgezet. “We leveren kosteloos voertuigdata voor de site”, aldus Werner Boldewijn, business consultant bij RDC Infinanz. “Op die manier willen we meer onder de aandacht komen van mogelijke nieuwe klanten, zoals verzekeraars, en laten zien wat er allemaal mogelijk is met onze data. Het is voor ons een marketinginvestering.”

De website moet de komende tijd advertentie-inkomsten gaan genereren en daaruit bekostigd worden. De site is een project van digitaal consultancybureau Minded en innovatiemanagementbureau Koko Kroup. Behalve RDC Infinanz leveren ook verzekeringsbeoordelingssite Zeker.com en softwareontwikkelaar Volmachtpremies een bijdrage aan Otodirect. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuwe vergelijkingssite is nog onafhankelijker | Automotive Online

Nieuwe vergelijkingssite is nog onafhankelijker

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op een aantal direct writers na, hebben alle verzekeraars inzage in hun premies gegeven. De vergelijkingssite is door een aantal partijen, waaronder RDC Infinanz, belangeloos opgezet. “We leveren kosteloos voertuigdata voor de site”, aldus Werner Boldewijn, business consultant bij RDC Infinanz. “Op die manier willen we meer onder de aandacht komen van mogelijke nieuwe klanten, zoals verzekeraars, en laten zien wat er allemaal mogelijk is met onze data. Het is voor ons een marketinginvestering.”

De website moet de komende tijd advertentie-inkomsten gaan genereren en daaruit bekostigd worden. De site is een project van digitaal consultancybureau Minded en innovatiemanagementbureau Koko Kroup. Behalve RDC Infinanz leveren ook verzekeringsbeoordelingssite Zeker.com en softwareontwikkelaar Volmachtpremies een bijdrage aan Otodirect. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.