Rijscholen naar Autoschade Herstel Groep

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voor het vervangend vervoer schakelt Autoschade Herstel Groep het bedrijf Lesautoverhuur in. Deze partij heeft een wagenpark van zo’n veertig auto’s met dubbele bediening. “Dit aantal gaat Lesautoverhuur vergroten zodat hij kan voldoen aan de vraag. Ook moeten er een aantal landelijke depots komen van waaruit de auto’s worden verdeeld”, vertelt Guus van Dreven, directeur van Autoschade Herstel Groep. 

Volgens Van Dreven is vooral het vervangend vervoer een interessant voordeel voor de rijscholen. “Het vermindert de bedrijfsschade bij met name de rijscholen, men loopt minder omzet mis door stilstand. Wij hebben dit lokaal via een pilot uitgevoerd en het werkt uitstekend. We schakelen nu door naar een landelijke aanpak. Onze leden kunnen dus zeker extra werkaanbod uit deze hoek verwachten.”

Hoeveel extra schades de samenwerking oplevert, wil Van Dreven niet zeggen. “Maar de schadefrequentie en -last in deze beroepsgroep is aanzienlijk.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.