Tiende vestiging Autoglaz staat in Ridderkerk

Redactie Redactie
• Laatste update:

Graphorn heeft al twee jaar een ruitschadeherstelbedrijf maar was nog niet bij een formule aangesloten. “Ik heb me georiënteerd, maar de concepten spraken me niet aan, of ze hadden al een dekkend netwerk. Bovendien hoefde ik het voor de sturing van verzekeraars niet te doen: ik ben aangesloten bij Focwa en Glasgarant.”

Door aansluiting bij Autoglaz verwacht Graphorn zijn klantenkring uit te breiden. “Ik hoop meer klanten van leasemaatschappijen en uit de zakelijke markt binnen te krijgen. Verder sprak het marketingplan van Autoglaz me aan.”

Autoglaz is een formule van The Alwaysbemobile Company die vorig jaar is gelanceerd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Tiende vestiging Autoglaz staat in Ridderkerk | Automotive Online

Tiende vestiging Autoglaz staat in Ridderkerk

Redactie Redactie
• Laatste update:

Graphorn heeft al twee jaar een ruitschadeherstelbedrijf maar was nog niet bij een formule aangesloten. “Ik heb me georiënteerd, maar de concepten spraken me niet aan, of ze hadden al een dekkend netwerk. Bovendien hoefde ik het voor de sturing van verzekeraars niet te doen: ik ben aangesloten bij Focwa en Glasgarant.”

Door aansluiting bij Autoglaz verwacht Graphorn zijn klantenkring uit te breiden. “Ik hoop meer klanten van leasemaatschappijen en uit de zakelijke markt binnen te krijgen. Verder sprak het marketingplan van Autoglaz me aan.”

Autoglaz is een formule van The Alwaysbemobile Company die vorig jaar is gelanceerd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.