Partij v/d Filerijder: samenwerking met VVD

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van Bussel houdt op 15 mei het Nationaal File Forum in Bussum. Op het forum wordt uit de doeken gedaan hoe de PvdF en de VVD de samenwerking gaan invullen. Ook moet er dan duidelijkheid zijn of de PvdF, nu nog een beweging, wordt omgevormd tot een politieke partij. Van Bussel zegt inmiddels diverse gesprekken te hebben gevoerd over de samenwerking met VVD-fractievoorzitter Mark Rutte. Rutte zal het File Forum ook openen.
Rutte over de samenwerking: “Ik ben gevleid dat de Partij van de Filerijder de VVD als enige serieuze partner in de politiek ziet. Files oplossen doe door gedegen voorstellen in het parlement te doen en dat heeft onze fractie afgelopen jaar laten zien. We stevenen in ons land af op een verkeersinfarct en dat vereist drastische maatregelen. De Partij van de Filerijder probeert ons wakker te schudden. Zo’n wake up call is hard nodig, aangezien minister Eurlings op een roze wolk leeft.”

Foto: Peter Drent

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.