Wolfgang Bremm von Kleinsorgen nieuwe ceo Mercedes Nederland

Mercedes-Benz • Hij volgt de Fransman Pierre-Emmanuel Chartier op, die na drie jaar in de Benelux zijn carrière voortzet als ceo van Mercedes-Benz France.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Mercedes-Benz)

Wolfgang Bremm von Kleinsorgen krijgt de leiding over de importeursorganisaties van Mercedes-Benz in België, Luxemburg en Nederland. Op 1 september volgt hij Pierre-Emmanuel Chartier op, die is benoemd tot ceo van Mercedes-Benz in Frankrijk.

Dit maakt de importeur vandaag bekend. De Duits-Luxemburgse Wolfgang Bremm von Kleinsorgen (1971) woont in Praag en geeft momenteel leiding aan Mercedes-Benz in Tsjechië, Polen, Slowakije, Hongarije en Roemenië. Hij startte zijn carrière bij de autofabrikant in 1997 na het behalen van zijn diploma werktuigbouwkunde in Aken en een MBA international management in Parijs.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Was jarenlang werkzaam als freelancer voor Automobiel Management en kwam in 2019 in dienst bij ProMedia als vaste redacteur. Sinds 2022 schrijft hij onder meer voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Bijt zich nu vast in de dossiers aftermarket en bedrijfsauto's.  

Wolfgang Bremm von Kleinsorgen nieuwe ceo Mercedes Nederland | Automotive Online

Wolfgang Bremm von Kleinsorgen nieuwe ceo Mercedes Nederland

Mercedes-Benz • Hij volgt de Fransman Pierre-Emmanuel Chartier op, die na drie jaar in de Benelux zijn carrière voortzet als ceo van Mercedes-Benz France.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Mercedes-Benz)

Wolfgang Bremm von Kleinsorgen krijgt de leiding over de importeursorganisaties van Mercedes-Benz in België, Luxemburg en Nederland. Op 1 september volgt hij Pierre-Emmanuel Chartier op, die is benoemd tot ceo van Mercedes-Benz in Frankrijk.

Dit maakt de importeur vandaag bekend. De Duits-Luxemburgse Wolfgang Bremm von Kleinsorgen (1971) woont in Praag en geeft momenteel leiding aan Mercedes-Benz in Tsjechië, Polen, Slowakije, Hongarije en Roemenië. Hij startte zijn carrière bij de autofabrikant in 1997 na het behalen van zijn diploma werktuigbouwkunde in Aken en een MBA international management in Parijs.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Was jarenlang werkzaam als freelancer voor Automobiel Management en kwam in 2019 in dienst bij ProMedia als vaste redacteur. Sinds 2022 schrijft hij onder meer voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Bijt zich nu vast in de dossiers aftermarket en bedrijfsauto's.