Douwe Bekenkamp financieel directeur wholesale Louwman

Louwman Groep • Hij volgt Wietse Uitenbroek op.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Douwe Bekenkamp financieel directeur wholesale Louwman
Hij was hiervoor 3 jaar actief bij de Terberg Business Lease Group. (Foto: LinkedIn)

Douwe Bekenkamp is de nieuwe financieel directeur bij de divisie wholesale automotive binnen de Louwman Groep, zo maakt hij bekend via Linkedin. Hij was hiervoor drie jaar actief bij de Terberg Business Lease Group na 8 jaar bij Leaseplan.

“Na drie hele leuke jaren bij Terberg Business Lease Group, ben ik vandaag begonnen als financieel directeur van de divisie wholesale automotive bij Louwman Group. Een leuke eerste dag met een warm welkom door mijn nieuwe collega’s in de koepel”, aldus Bekenkamp op LinkedIn.

Hij volgt Wietse Uitenbroek op. Uitenbroek heeft een interne overstap gemaakt naar Toyota Louwman financial services als operationeel directeur.

Douwe Bekenkamp financieel directeur wholesale Louwman | Automotive Online

Douwe Bekenkamp financieel directeur wholesale Louwman

Louwman Groep • Hij volgt Wietse Uitenbroek op.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Douwe Bekenkamp financieel directeur wholesale Louwman
Hij was hiervoor 3 jaar actief bij de Terberg Business Lease Group. (Foto: LinkedIn)

Douwe Bekenkamp is de nieuwe financieel directeur bij de divisie wholesale automotive binnen de Louwman Groep, zo maakt hij bekend via Linkedin. Hij was hiervoor drie jaar actief bij de Terberg Business Lease Group na 8 jaar bij Leaseplan.

“Na drie hele leuke jaren bij Terberg Business Lease Group, ben ik vandaag begonnen als financieel directeur van de divisie wholesale automotive bij Louwman Group. Een leuke eerste dag met een warm welkom door mijn nieuwe collega’s in de koepel”, aldus Bekenkamp op LinkedIn.

Hij volgt Wietse Uitenbroek op. Uitenbroek heeft een interne overstap gemaakt naar Toyota Louwman financial services als operationeel directeur.