William Bontes nieuwe cfo Louwman Group

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Bontes werkte onder meer bij RET (foto: Linkedin)

William Bontes (50) wordt per 15 augustus cfo van de Louwman Group. Dit meldt Louwman. Bontes deed onder meer ervaring op als financieel eindverantwoordelijke bij openbaar vervoerbedrijf RET (Rotterdamse Electrische Tram). Meest recent was hij cfo van de divisie infrastructuur van Volker Wessels. Bontes gaat met zijn team werken aan nieuwe mogelijkheden voor investeringen, bijvoorbeeld in innovaties, nieuwe businessmodellen en uitbreidingen van bestaande activiteiten. Louwman staat met de dealergroep op de 6e plaats in de Automotive Dealerholding top 60.

Zijn voorganger, Hans van der Vlugt, was sinds 1999 financieel directeur bij Louwman. Hij krijgt de nieuwe functie van directeur investments. Ook treedt Van der Vlugt toe tot de directie van het Louwman Museum.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

William Bontes nieuwe cfo Louwman Group | Automotive Online

William Bontes nieuwe cfo Louwman Group

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Bontes werkte onder meer bij RET (foto: Linkedin)

William Bontes (50) wordt per 15 augustus cfo van de Louwman Group. Dit meldt Louwman. Bontes deed onder meer ervaring op als financieel eindverantwoordelijke bij openbaar vervoerbedrijf RET (Rotterdamse Electrische Tram). Meest recent was hij cfo van de divisie infrastructuur van Volker Wessels. Bontes gaat met zijn team werken aan nieuwe mogelijkheden voor investeringen, bijvoorbeeld in innovaties, nieuwe businessmodellen en uitbreidingen van bestaande activiteiten. Louwman staat met de dealergroep op de 6e plaats in de Automotive Dealerholding top 60.

Zijn voorganger, Hans van der Vlugt, was sinds 1999 financieel directeur bij Louwman. Hij krijgt de nieuwe functie van directeur investments. Ook treedt Van der Vlugt toe tot de directie van het Louwman Museum.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.