Van Mossel niet happy met afleverprocedure Tesla

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Van Mossel niet happy met afleverprocedure Tesla
test 1

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Automobielmanagement.nl > Column Michael van Wijngaarden: Laden of tanken?

  […] Wie de recente beelden van de aflevering van 2700 Tesla’s Model 3 in het westelijk havengebied van Amsterdam nog niet heeft gezien moet ze voor de lol eens terugkijken. Daar zien we de 24-jarige manager die met z’n lage bijtelling lachend in een auto van minimaal 50 mille wegrijdt. Kopers namen soms vertwijfeld de sleutels in ontvangst tijdens een gehaaste afleverprocedure. Zo gehaast zelfs dat Van Mossel zich genoodzaakt zag een uitgebreide uitleg over de aflevering op de…. […]

 • Arno

  Zelf ondervonden dat aflevering gewoon een grote chaos is. Aflevering is al 3 keer verzet. Met Tesla gebeld en zij beamen zelf dat ze de grote aantallen gewoon niet kunnen afhandelen. Ze zeiden dat de leveringen zijn stilgezet en ze eerst het terrein opnieuw gaan indelen en extra mensen in gaan zetten.

Van Mossel niet happy met afleverprocedure Tesla | Automotive Online

Van Mossel niet happy met afleverprocedure Tesla

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Van Mossel niet happy met afleverprocedure Tesla
test 1

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Automobielmanagement.nl > Column Michael van Wijngaarden: Laden of tanken?

  […] Wie de recente beelden van de aflevering van 2700 Tesla’s Model 3 in het westelijk havengebied van Amsterdam nog niet heeft gezien moet ze voor de lol eens terugkijken. Daar zien we de 24-jarige manager die met z’n lage bijtelling lachend in een auto van minimaal 50 mille wegrijdt. Kopers namen soms vertwijfeld de sleutels in ontvangst tijdens een gehaaste afleverprocedure. Zo gehaast zelfs dat Van Mossel zich genoodzaakt zag een uitgebreide uitleg over de aflevering op de…. […]

 • Arno

  Zelf ondervonden dat aflevering gewoon een grote chaos is. Aflevering is al 3 keer verzet. Met Tesla gebeld en zij beamen zelf dat ze de grote aantallen gewoon niet kunnen afhandelen. Ze zeiden dat de leveringen zijn stilgezet en ze eerst het terrein opnieuw gaan indelen en extra mensen in gaan zetten.