Gesprek VWE met Belangenvereniging Automarkt Utrecht

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Aard Visser

  Geachte redactie.

  Als voorzitter van de Belangen vereniging Automarkt Utrecht .
  Beter bekend als de BAU.
  Verzoek ik u mij te benaderen om in een uitgebreid intervieuw duidelijkheid te kunnen verschaffen omtrent het besluit om vast te houden aan verhuizing van de Utrechtse Automarkt naar Bemmel “EXPO Gelderland”.
  Alleen duidelijkheid is op dit moment gewenst.
  Ik lees teveel bijzaken en het is beter voor de Autohandel in het algemeen als de ZIN en het BELANG van dit alles weer terugkeerd.Uiteindelijk gaat het om een exportartikel met een waarde van minimaal 300 miljoen waar we heel zuinig op moeten zijn .Dus is uiteindelijk de locatie waar deze export vandaan moet plaats vinden,van doorslaggevend belang.
  De BAU behartigt al 20 jaar de belangen van 330 Autohandels bedrijven,dus is de mening en het zakelijk belang van onze leden voor ons als BAU bestuur van doorslaggevende betekenis.Ik ben bereid u van alle informatie te voorzien,om duidelijkheid te verschaffen.

  Met vriendelijke groet Aard Visser.
  Namens het BAU-bestuur.

  Met vriendelijke groet,
  Aard Visser Voorzitter Bau.

 • Fair Hunter

  Neen, niet 2 (twee!)
  automarkten in Nederland! Want dan wordt het helemaal ’n autogerace door ons
  Land > èrg ONveilig
  èn… ONzakelijk..!!
  BAU houdt het stuur
  RECHT !!! Gr. -FH-