RDW pakt apk-fraude bij export aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vorig jaar trok een aantal bedrijven bij RDW aan de bel over de apk-fraude. Exportauto’s zouden geregeld voorzien worden van een vervalst apk-bewijs. Nadat ze de grens over zijn, valt dit niet meer te controleren omdat de OVI dan niet meer inzichtelijk is. Door deze data langer beschikbaar te houden, kan in de kentekengegevens worden gecontroleerd of de auto inderdaad bij RDW voor apk is afgemeld. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

RDW pakt apk-fraude bij export aan | Automotive Online

RDW pakt apk-fraude bij export aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vorig jaar trok een aantal bedrijven bij RDW aan de bel over de apk-fraude. Exportauto’s zouden geregeld voorzien worden van een vervalst apk-bewijs. Nadat ze de grens over zijn, valt dit niet meer te controleren omdat de OVI dan niet meer inzichtelijk is. Door deze data langer beschikbaar te houden, kan in de kentekengegevens worden gecontroleerd of de auto inderdaad bij RDW voor apk is afgemeld. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.