Jonge ondernemer start autobedrijf

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daar wil de jonge ondernemer komend jaar zo’n 110 occasions verkopen. “Ik begin met niets en heb dan ook geen voorraad. Dat betekent dat ik dankzij de gekelderde prijzen van occasions goedkoop in kan kopen en dus ook weer voor een mooie prijs kan verkopen met winst. We hebben al twee auto’s verkocht. Volgens mij is het nu gunstig om een voorraad op te bouwen, ik geloof niet dat de prijzen nog veel verder dalen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Jonge ondernemer start autobedrijf | Automotive Online

Jonge ondernemer start autobedrijf

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daar wil de jonge ondernemer komend jaar zo’n 110 occasions verkopen. “Ik begin met niets en heb dan ook geen voorraad. Dat betekent dat ik dankzij de gekelderde prijzen van occasions goedkoop in kan kopen en dus ook weer voor een mooie prijs kan verkopen met winst. We hebben al twee auto’s verkocht. Volgens mij is het nu gunstig om een voorraad op te bouwen, ik geloof niet dat de prijzen nog veel verder dalen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.