Exlantix komt in 2024 met twee EV-modellen naar Nederland

Exlantix • Exlantix lanceert komend jaar ook auto’s in Duitsland, België, Luxemburg, Mexico, Kazachstan en het Midden-Oosten.
Redactie Redactie
(Foto: Exlantix)

Exlantix, een dochterbedrijf van de Chinese autobouwer Chery Automobile, komt in het vierde kwartaal van 2024 naar Nederland. Er worden hier twee elektrische modellen op de markt gebracht, een sedan (de Exlantix ES) en een suv (de Exlantix ET), zo bevestigt het bedrijf in een persbericht.

Volgens Exlantix zijn beide modellen ‘ontworpen voor de vooruitstrevende en milieubewuste automobilist’. Het bedrijf deelt alvast enkele specificaties. Zo hebben de vierwielaangedreven versies een WLTP-actieradius van 530 kilometer (ES) en 475 kilometer (ET). Over de prijsstelling doet het merk nog geen uitspraken.

Exlantix is de zoveelste nieuwkomer op de Nederlandse markt. Het merk gaat komend jaar ook auto’s aanbieden in Duitsland, België, Luxemburg, Mexico, Kazachstan en het Midden-Oosten.

Meer lezen over Exlantix

Exlantix komt in 2024 met twee EV-modellen naar Nederland | Automotive Online

Exlantix komt in 2024 met twee EV-modellen naar Nederland

Exlantix • Exlantix lanceert komend jaar ook auto’s in Duitsland, België, Luxemburg, Mexico, Kazachstan en het Midden-Oosten.
Redactie Redactie
(Foto: Exlantix)

Exlantix, een dochterbedrijf van de Chinese autobouwer Chery Automobile, komt in het vierde kwartaal van 2024 naar Nederland. Er worden hier twee elektrische modellen op de markt gebracht, een sedan (de Exlantix ES) en een suv (de Exlantix ET), zo bevestigt het bedrijf in een persbericht.

Volgens Exlantix zijn beide modellen ‘ontworpen voor de vooruitstrevende en milieubewuste automobilist’. Het bedrijf deelt alvast enkele specificaties. Zo hebben de vierwielaangedreven versies een WLTP-actieradius van 530 kilometer (ES) en 475 kilometer (ET). Over de prijsstelling doet het merk nog geen uitspraken.

Exlantix is de zoveelste nieuwkomer op de Nederlandse markt. Het merk gaat komend jaar ook auto’s aanbieden in Duitsland, België, Luxemburg, Mexico, Kazachstan en het Midden-Oosten.

Meer lezen over Exlantix