Tesla ook naar Utrecht

Redactie Redactie
• Laatste update:

Onlangs werd al bekend dat Tesla naast verkooppunten in Amsterdam en Eindhoven (beide ingericht als Tesla-stores), ook in Den Haag en Arnhem verkooppunten krijgt. Deze worden net zo ingericht als in Utrecht, dus met werkplaats en showroom. 

Brand
Daarnaast werd Vandaag bekend dat de Duitse onderzoekers van KBA, dat typegoedkeuringen verleent, een onderzoek hebben afgerond naar de vermeende brandgevaarlijkheid van Tesla. In de afgelopen maanden gingen een aantal Tesla`s in vlammen op. Volgens KBA zijn er geen aan de fabrikant gerelateerde defecten gevonden, aldus De Telegraaf

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Tesla ook naar Utrecht | Automotive Online

Tesla ook naar Utrecht

Redactie Redactie
• Laatste update:

Onlangs werd al bekend dat Tesla naast verkooppunten in Amsterdam en Eindhoven (beide ingericht als Tesla-stores), ook in Den Haag en Arnhem verkooppunten krijgt. Deze worden net zo ingericht als in Utrecht, dus met werkplaats en showroom. 

Brand
Daarnaast werd Vandaag bekend dat de Duitse onderzoekers van KBA, dat typegoedkeuringen verleent, een onderzoek hebben afgerond naar de vermeende brandgevaarlijkheid van Tesla. In de afgelopen maanden gingen een aantal Tesla`s in vlammen op. Volgens KBA zijn er geen aan de fabrikant gerelateerde defecten gevonden, aldus De Telegraaf

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.