Mark Wegh terug op de zaak, ‘misverstand’ reden arrestatie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Wegh hoopt en denkt dat een rechtszaak voorkomen kan worden. “We gaan proberen op korte termijn dit geschil op te lossen”, aldus de familie. “Een jaar geleden is deze kwestie gaan spelen. Er is toen contact geweest met de Belastingdienst over een bepaald vraagstuk. Dat is helaas geëscaleerd. We hopen nu dat het snel opgelost kan worden.”

Het beslag dat de Fiod heeft gelegd is nog niet opgeheven. De procedure daarvoor zou wel in gang zijn gezet, zegt de familie. 

Reactie Fiod
De Fiod – die nadrukkelijk niet wil vermelden dat het om Wegh gaat – laat weten dat het onderzoek nog gaande is en dat de verhoren momenteel uitgewerkt worden. Uiteindelijk maakt de Fiod proces verbaal op. De uiteindelijk beslissing of er tot vervolging wordt overgegaan ligt bij het Openbaar Ministerie. 

Cayman
Morgen is bij Porsche Centrum Gelderland de introductie van de nieuwe Porsche Cayman. Wegh – die de verhoren naar eigen zeggen relatief ontspannen heeft ondergaan – is daar gewoon bij. “We gaan gewoon door waar we gebleven waren.”

De familie wil iedereen bedanken voor de steun. “We hebben vele berichten, bloemen en zelfs taarten ontvangen van mensen die ons een hart onder de riem willen steken.” 

Mark Wegh terug op de zaak, ‘misverstand’ reden arrestatie | Automotive Online

Mark Wegh terug op de zaak, ‘misverstand’ reden arrestatie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Wegh hoopt en denkt dat een rechtszaak voorkomen kan worden. “We gaan proberen op korte termijn dit geschil op te lossen”, aldus de familie. “Een jaar geleden is deze kwestie gaan spelen. Er is toen contact geweest met de Belastingdienst over een bepaald vraagstuk. Dat is helaas geëscaleerd. We hopen nu dat het snel opgelost kan worden.”

Het beslag dat de Fiod heeft gelegd is nog niet opgeheven. De procedure daarvoor zou wel in gang zijn gezet, zegt de familie. 

Reactie Fiod
De Fiod – die nadrukkelijk niet wil vermelden dat het om Wegh gaat – laat weten dat het onderzoek nog gaande is en dat de verhoren momenteel uitgewerkt worden. Uiteindelijk maakt de Fiod proces verbaal op. De uiteindelijk beslissing of er tot vervolging wordt overgegaan ligt bij het Openbaar Ministerie. 

Cayman
Morgen is bij Porsche Centrum Gelderland de introductie van de nieuwe Porsche Cayman. Wegh – die de verhoren naar eigen zeggen relatief ontspannen heeft ondergaan – is daar gewoon bij. “We gaan gewoon door waar we gebleven waren.”

De familie wil iedereen bedanken voor de steun. “We hebben vele berichten, bloemen en zelfs taarten ontvangen van mensen die ons een hart onder de riem willen steken.”