Toyota-dealer vraagt faillissement aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

De importeur zegt verrast te zijn door de faillissementsaanvraag. “Het is een jonge onderneming met een gedreven directie. Ze zijn in 2008 ingestapt en we wisten dat ze de wind tegen hadden. Maar dat het zo ver zou komen, zagen we niet aankomen”, aldus woordvoerder Rutger Kerstiens. 

Aftersalesklanten van Midland verwijst Louwman & Parqui door naar de Toyota-dealers in Emmeloord en Almere. “Voor de klanten die een auto bij Midland hebben gekocht, bekijken we wat de gevolgen zijn.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Toyota-dealer vraagt faillissement aan | Automotive Online

Toyota-dealer vraagt faillissement aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

De importeur zegt verrast te zijn door de faillissementsaanvraag. “Het is een jonge onderneming met een gedreven directie. Ze zijn in 2008 ingestapt en we wisten dat ze de wind tegen hadden. Maar dat het zo ver zou komen, zagen we niet aankomen”, aldus woordvoerder Rutger Kerstiens. 

Aftersalesklanten van Midland verwijst Louwman & Parqui door naar de Toyota-dealers in Emmeloord en Almere. “Voor de klanten die een auto bij Midland hebben gekocht, bekijken we wat de gevolgen zijn.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.