Pon-dealers in onzekerheid

Redactie Redactie
• Laatste update:

Pon reorganiseert momenteel haar Volkswagen- en Audi-netwerk waarbij het aantal contractpartners omlaag zal gaan. Pon heeft nog geen contracten opgezegd, maar wil afscheid nemen van tientallen dealers. Iedere dealer heeft inmiddels gehoord of ze voorkomt in de blauwdruk van Pon.

Zo goed als alle dealers begrijpen dat een herstructurering nodig is, alleen de manier waarop zorgt voor onrust. De herstructurering moet door de dealers onderling worden vormgegeven, wat tot onzekerheid leidt bij kleine dealers die niet in de plannen voorkomen. Grote dealers reageren positief op de plannen.

In 2012 moet de blauwdruk door de dealers ingetekend zijn.

Lees meer in Automotive 9/10 die vandaag verschijnt. Nog geen abonnee? Vraag hier een abonnement aan.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Pon-dealers in onzekerheid | Automotive Online

Pon-dealers in onzekerheid

Redactie Redactie
• Laatste update:

Pon reorganiseert momenteel haar Volkswagen- en Audi-netwerk waarbij het aantal contractpartners omlaag zal gaan. Pon heeft nog geen contracten opgezegd, maar wil afscheid nemen van tientallen dealers. Iedere dealer heeft inmiddels gehoord of ze voorkomt in de blauwdruk van Pon.

Zo goed als alle dealers begrijpen dat een herstructurering nodig is, alleen de manier waarop zorgt voor onrust. De herstructurering moet door de dealers onderling worden vormgegeven, wat tot onzekerheid leidt bij kleine dealers die niet in de plannen voorkomen. Grote dealers reageren positief op de plannen.

In 2012 moet de blauwdruk door de dealers ingetekend zijn.

Lees meer in Automotive 9/10 die vandaag verschijnt. Nog geen abonnee? Vraag hier een abonnement aan.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.