HDMG: curatoren hebben nog veel vragen

Redactie Redactie
• Laatste update:

In dat jaar draaide HDMG ruim acht ton verlies. Ook lopen er nog vier procedures tegen het bedrijf. De curatoren gaan momenteel na wat te doen met de procedures.
In het rapport staat verder dat huisbankier ABN AMRO nog 12,5 van de 18 miljoen euro schuld tegoed heeft. Wel is duidelijk geworden dat het weghalen van de auto`s rechtsgeldig is. De uitstaande schuld bij importeurs en financieringsmaatschappijen (circa 14 miljoen) wordt verminderd met de verkoopopbrengst van deze auto`s. De curatoren gaan er vanuit dat niet alle schulden kunnen worden ingelost. In totaal zijn er bij de verschillende doorstarts honderd medewerkers mee gegaan. Ook hebben ongeveer vijftig medewerkers zich afgemeld bij de curatoren. Volgens de curatoren zijn er nog een aantal doorstarts in de maak. Een gedeelte van de overige honderd medewerkers zal hierbij emplooi vinden. 

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.