Herman Driessen stopt als Bovag-penningmeester

Redactie Redactie
• Laatste update:

Herman Driessen was penningmeester sinds 1 januari 2006. Het is nog niet bekend wie zijn opvolger wordt. Bovag-voorzitter Jan Ploeg neemt voorlopig de taken van Driessen waar.
Herman Driessen is directeur van de Herman Driessen Mobility Group(HDMG), een dealerholding met 12 vestigingen in Brabant. Het bedrijf voert de merken Citroën, Chrysler, Dodge, Jeep, Fiat, Lancia, Mitsubishi, Nissan, Hyundai en Peugeot. Daarnaast is het dealer van de motorfietsmerken Harley-Davidson en Buell.

Herman Driessen stopt als Bovag-penningmeester | Automotive Online

Herman Driessen stopt als Bovag-penningmeester

Redactie Redactie
• Laatste update:

Herman Driessen was penningmeester sinds 1 januari 2006. Het is nog niet bekend wie zijn opvolger wordt. Bovag-voorzitter Jan Ploeg neemt voorlopig de taken van Driessen waar.
Herman Driessen is directeur van de Herman Driessen Mobility Group(HDMG), een dealerholding met 12 vestigingen in Brabant. Het bedrijf voert de merken Citroën, Chrysler, Dodge, Jeep, Fiat, Lancia, Mitsubishi, Nissan, Hyundai en Peugeot. Daarnaast is het dealer van de motorfietsmerken Harley-Davidson en Buell.